Hunter Douglas

I was contacted last month by Hunter Douglas to work on a project involving their Spring 2013 NewStyle© line of window shutters. They wanted to recreate the look and feel of a comfortable home environment so I suggested using our Natural Light Room in the rear of the studio. Additionally, we built a custom set to accommodate the aesthetic of the Hunter Douglas standard. The shoot involved a set designer, stylist and set builder to complete the final look.

In this video, notice the high attention to detail we gave to the end product through the styling and set design.

2013 NewStyle ©

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s